спілка автоматизаторів бізнесу оренда програм автоматизації

+38(093) 170-70-00 

sale@aktiv.ua

Чим локальна версія BAS відрізняється від хмарної?

(оновлено 21.08.2020)

*придумайте пароль, который будете использовать для входа

Напевно Вам вже доводилося чути про сервіс BAS Онлайн або ж BAS в хмарі. Але в чому його зручності та переваги для конкретного підприємства? Давайте з'ясуємо це в даній статті, порівнявши локальну версію з хмарної.

Що таке BAS Онлайн?

Якщо з локальною версією BAS знаком практично кожен бухгалтер, хмарна версія залишає питання. Раніше ви замовляли ліцензію у уповноваженої компанії, яка пізніше надсилала вам коробку з диском для встановлення і супроводжуючої документації.

Встановити онлайн версію набагато простіше. Ярлик для встановлення надсилається вам на електронну пошту разом з логіном і паролем для доступу, встановлення займає всього пару хвилин.

Зовнішній вигляд хмарної BAS нічим не відрізняється від локальної. Вам немає необхідності проходити спеціальне навчання для роботи із нею. Більше про роботу в програмі ви можете дізнатися із запису нашого вебінару.

Швидкість роботи хмарної версії залежить тільки від швидкості Вашого Інтернету: хмарна BAS встановлюється на Ваш комп'ютер, а на віддалений сервер. Це дозволяє програмі не гальмувати через власну вагу і вагу супроводжуючих файлів.

У чому основна різниця між хмарною і локальною версіями?

Кожна з версій має свої переваги і свої недоліки.

Хмара Коробка
Необхідність купівлі ліцензії і сервера - +
Наявність в тарифі супроводу + -
Віддалений доступ до програми + -
Захист даних + -
Автоматичні оновлення + -
Можливість скасування проводок + -
Регулярне створення резервних копій + -
Оплата за кожне робоче місце + -
Залежність від якості Інтернету + -
Тестовий доступ + -

Хмарна BAS зручна для малого і середнього бізнесу. Вона дає можливість швидко почати роботу і не переплачувати за ліцензію і оновлення. Локальна версія вигідна великим компаніям, які можуть встановити програму на окремий сервер і не переплачувати за кожне робоче місце.

Оцінити можливості роботи BAS в хмарі Ви можете в демо-доступі до програми. Заповніть форму і спробуйте працювати через Інтернет.

*/

Ваша заявка прийнята!

Наш менеджер зв'яжеться з вами,
а поки ми пропонуємо дізнатися про важливі моменти роботи в BAS Бухгалтерія КОРП.