спілка автоматизаторів бізнесу оренда програм автоматизації

+38(093) 170-70-00 

sale@aktiv.ua

5 причин, чому Вам не варто працювати з BAS Онлайн

(оновлено 09.06.2021)

*придумайте пароль, который будете использовать для входа

Досить часто в наш відділ технічної підтримки і у великій кількості надходять запитання про сервіс BAS Онлайн. Це не дивно. "Хмарні" технології в бухгалтерському обліку ще не стали справою звички, як, наприклад, клієнт-банк.

BAS Онлайн ― це звична для всіх програма BAS, встановлена на віддалений сервер і наділена низкою переваг у вигляді доступу з будь-якої точки світу і глобальної економії. У даній статті ми розвіємо головні страхи і сумніви, які відчувають компанії при переході на BAS Онлайн.

Причина №1. BAS в "хмарі" працює повільно, а локальна версія - швидше.

Робота в BAS Онлайн безпосередньо залежить від швидкості Вашого Інтернету та якості послуг, що надає Ваш провайдер. Проте, завжди є можливість підключити таку мережу, яка дозволить з комфортом користуватися "хмарною" версією BAS.

Можливо причина в іншому?

1. Використовуйте інші види підключення до BAS:

Максимальну швидкість в роботі можуть забезпечити RDP і RemoteApp. Якщо Ви користуєтеся сервісом з web-доступом, тоді скоріш за все швидкість відгуку буде невеликою. Це відбувається через те, що потрібен час для завантаження зображень, форм тощо.

2. Спробуйте знайти проблему в самій базі

Вага бази <10 Гб і користується нею < 5 осіб? Тоді базу потрібно перенести з файлового в клієнт-серверний варіант роботи. Внаслідок цього робота сервісу значно прискориться.

Також причиною можна вважати застарілу платформу або конфігурацію, або накопичення документів в програмі та інше. Дані проблеми легко допоможуть усунути аналітики BAS компанії "Актив Софт".

Причина №2. Невозможно выгрузить базу из “облака”

Забрати Вашу базу даних з "хмари" можна самостійно і абсолютно без труднощів. Ми вже розповідали Вам в попередній статті як вивантажити базу з BAS Онлайн. Якщо у Вас виникли труднощі, тоді наші фахівці обов'язково допоможуть.

Причина №3. BAS Онлайн ― це небезпечно, тому що базу можуть вкрасти

На жаль, в будь-якій сфері існують компанії-одноденки. Винятком є провайдер працює на ринку не перший рік, яким важлива його репутація.

Безпека в "хмарі" гарантується таким чином:

  • Ваша база з даними зберігається на надійному сервері (дата-центрі) в Німеччині, точно так же, як якщо б вона зберігалася на вашому офісному комп'ютері.
  • Всі дані передаються з вашого комп'ютера на сервер по каналу зв'язку HTTPS, який строго зашифрований.
  • Три рази в тиждень створюється резервна копія всієї вашої бази. Весь процес відбувається автоматично.

Компанія «Актив Софт» є лідером в сфері IT-технологій вже 12 років. За час нашої роботи не було жодного випадку, щоб дані переходили до 3-го особі. Що стосується наших співробітників, то кожен з них підписав угоду про нерозголошення конфіденційних даних, за порушення якого передбачена кримінальна відповідальність.

Причина №4. BAS в "хмарі" не можна доопрацювати

Так і є, якщо працювати в web-доступі. Адже в такому випадку конфигуратор для вас недоступний. А в інших видах підключення для Вас немає обмежень в доопрацюванні BAS, якщо це необхідно.

Причина №5. Хмарна версія ― це дорого і вкладені кошти не окупляться

Дійсно, великим компаніям з кількістю працюючих в BAS <500 людина не потрібна "хмарна" версія BAS. Оскільки у них є можливість вигідно утримувати свій сервер.

Але якщо говорити про малий і середній бізнес, тоді, працюючи в BAS в "хмарі", Ви зможете істотно заощадити ваші кошти та перенаправити їх на інші потреби компанії:

  • Не потрібно купувати ліцензію BAS і обладнання.
  • Немає необхідності оплачувати обов'язковий щорічний інформаційно-технічний супровід BAS.
  • Всі актуальні оновлення встановлюються автоматично.
  • Ви отримуєте експертні консультації з бухгалтерського обліку, а також оперативну техпідтримку роботі в програмі.

Ще сумніваєтеся? Тоді пропоную протестувати BAS Онлайн безкоштовно протягом 14 днів. Реєструйтеся і особисто переконаєтеся в якості, зручності і економії сервісу.


BAS Онлайн
*/

Ваша заявка прийнята!

Наш менеджер зв'яжеться з вами,
а поки ми пропонуємо дізнатися про важливі моменти роботи в BAS Бухгалтерія КОРП.