спілка автоматизаторів бізнесу оренда програм автоматизації

+38(093) 170-70-00 

sale@aktiv.ua

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 141

Переваги BAS онлайн для керівника підприємства

(оновлено 21.08.2020)

*придумайте пароль, который будете использовать для входа

На сьогоднішній день стало неможливим уявити сучасну компанію ізольованою структурою, яка не залежить від інформаційних технологій і стабільно розвивається без них. Слідом за IT-аутсорсингом прийшов етап хмарних технологій. Саме поняття «хмарні технології» має на увазі використання апаратних потужностей і ліцензій спеціалізованої компанії в своїх цілях. Все більше підприємств передає непрофільну для себе сферу в руки фахівців, що забезпечують надійну роботу і безпеку.

Компанія BAS, розуміючи, що не можна поступатися в розвитку, запустила можливість користуватися програмою віддалено, тобто в режимі онлайн. Зовні робота в BAS Онлайн нічим не відрізняється від ведення бухгалтерії в звичайній програмі, яка встановлена на комп'ютері будь-якого фахівця.

Як працює BAS Онлайн?

Взаємодія з програмою відбувається за допомогою інтернет-каналу на віддаленому сервері. Робоча база клієнта, тобто вся бухгалтерія, розташована в дата-центрі і щоб отримати доступ до неї необхідно всього лише клікнути на ярлик на робочому столі і ввести свої персональні дані (індивідуальний пароль і логін).

Які конкретні переваги надає використання онлайн-версії програми для керівника підприємства?

Ціна

Значна економія фінансових коштів. Немає необхідності купувати дороге обладнання і ліцензії програмного забезпечення BAS, а також оплачувати щомісячний супровід BAS. Наймайте віддалених фахівців, не виділяючи гроші на оренду офісних приміщень та оргтехніки.

При оренді "хмарної" BAS всі витрати рівні щомісячній оплаті, без будь-яких додаткових затрат. Вкладіть кошти, зекономлені на покупці і обслуговуванні продуктів BAS, оплаті сервера і ПО, на розвиток бізнесу.

Безпека

Працюючи в BAS Онлайн, ви знижуєте ризик втрати даних, пов'язаний з поломкою техніки, крадіжкою або вилученням комп'ютерів. Оренда сервера дозволяє працювати з програмою з будь-якого комп'ютера, в тому числі планшета і мобільного пристрою через Інтернет.

Крім цього ви можете бути впевнені в конфіденційності: вашу інформацію не побачить ніхто крім вас.

Контроль і зручність

Навіть, якщо ви перебуваєте у відрядженні, відпустці або будинку, ви можете працювати в BAS як в офісі. Більше не потрібно копіювати файли на флешку або відправляти їх електронним листом.

Розвивайте філіальну мережу, не турбуючись про взаємодію співробітників підрозділів ― бази BAS, загальні документи і їх оновлення будуть доступні всім користувачам програми, а ті документи, які не повинні бути представлені всім, такими і залишаються.

Керівник підприємства має повний доступ до файлів співробітників. Більше немає необхідності без крайньої потреби перебувати в офісі, щоб контролювати роботу підлеглих.

Надійність

BAS Онлайн працює 24 години на добу 7 днів на тиждень. Імовірність збою неймовірно мала. Дані серверів постійно копіюються. Якщо обладнання все таки вийде з ладу, всі дані будуть відновлені на іншому сервері за мінімальний час.

Таким чином, можна сміливо заявити, що для підприємства віртуальна бухгалтерія це справжнє відкриття, що дозволяє убезпечити, спростити і навіть вдосконалити роботу всієї бухгалтерії.

Отримайте тестовий доступ до BAS Онлайн і оцініть зручність і переваги роботи програми.

*/

Ваша заявка прийнята!

Наш менеджер зв'яжеться з вами,
а поки ми пропонуємо дізнатися про важливі моменти роботи в BAS Бухгалтерія КОРП.