спілка автоматизаторів бізнесу оренда програм автоматизації

+38(093) 170-70-00 

sale@aktiv.ua

BAS Онлайн для інтернет-магазину

(оновлено 01.06.2023)

*придумайте пароль, который будете использовать для входа

Приріст числа користувачів Інтернет в рік становить понад 30%. Саме з цієї причини багато підприємців розглядають мережу як ще одне джерело збуту своєї продукції. Сьогодні на ринку інтернет-технологій представлено безліч вже готових рішень, які дозволяють організувати продажу за допомогою інтернет-магазинів. Серед них BAS, Amiro CMS, PHPShop і інші.

Переваги продажу в інтернеті

Найголовніша перевага ― можливість значно знизити витрати і, як наслідок, пропонувати клієнтам меншу ціну. Це пов'язана з тим, що інтернет-магазину не потрібно орендувати торгові майданчики, наймати і навчати персонал, а також містити торгові зали і оплачувати послуги посередників.

Домогтися значних успіхів у інтернет-комерції можна тільки при серйозному підході до справи. До інтернет-магазину не можна ставитися як до звичайнісінького сайту в мережі. Адже це повноцінний інструмент продажів. Використання магазину в мережі тягне такі процеси, як управління закупівлями, замовленнями, поставками, фінансове планування і т.д. Сайт інтернет-магазину є тільки вітриною товарів, що продаються.

Фінансовий облік інтернет-магазину

Найпопулярнішою, власне як і найбільш доступною системою обліку є BAS Управління Торгівлею. Але при її використанні для обліку інтернет продажів виникає кілька важливих питань. Наприклад, багато інтернет-магазини працюють за системою «home office», тому встановлювати програму BAS на комп'ютер в офісі не надається можливим. Також існує необхідність обміну даними між магазином-онлайн, який розташований на зовнішньому хостингу, і обліковою системою. Постає питання, як забезпечити доступ бухгалтерам, менеджерам або консультантам до єдиної бази.

В даному випадку єдиним правильним рішенням виступає використання BAS Онлайн. Інтернет-магазин розташовується на хостингу і є вітриною товарів і точкою прийому замовлень, а BAS : Підприємство, яка орендується на нашому сервері, є його обліковою системою.

BAS Онлайн для інтернет-магазину

Інтеграція BAS Онлайн з онлайн-магазином дозволяє:

  • централізовано вести довідник номенклатури і контрагентів;
  • автоматично завантажувати і обробляти прийняті замовлення інтернет-магазину в програму BAS;
  • організувати автоматичне вивантаження з BAS актів, рахунків або рахунків-фактур в магазин;
  • відслідковувати залишки продукції на складі.

Переваги використання BAS Онлайн:

  • немає необхідності купувати додаткове устаткування і дорогі ліцензії;
  • більше не треба самостійно встановлювати і налаштовувати програму;
  • доступ до програми BAS з будь-якої точки планети, де є вихід в інтернет;
  • установка оновлень нашими фахівцями;
  • щоденне резервне копіювання бази.

Власники інтернет-магазинів онлайн бізнесу оцінять очевидні переваги повної синхронізації BAS і інтернет магазину, тому що більше немає необхідності вручну вбивати всі парафії товару або заявки, так як всі процеси стануть автоматизованими. Таким чином, власник інтернет-магазину здатний зосередитися на розвитку свого основного бізнесу, наприклад, просування сайту, рекламування товару і розширення асортименту.

автор
  • методист Актив-Софт
*/

Ваша заявка прийнята!

Наш менеджер зв'яжеться з вами,
а поки ми пропонуємо дізнатися про важливі моменти роботи в BAS Бухгалтерія КОРП.