спілка автоматизаторів бізнесу оренда програм автоматизації

+38(093) 170-70-00 

sale@aktiv.ua

Переваги BAS Онлайн для бухгалтера

(оновлено 01.06.2023)

*придумайте пароль, который будете использовать для входа

BAS Онлайн ― вигідне і просте рішення для середніх і малих компаній, завдяки якому можна вести бухгалтерський облік без додаткових витрат на покупку, впровадження, подальший супровід BAS Онлайн і підтримку необхідного обладнання в робочому стані (робочих станцій і серверів).

При замовленні послуги BAS Онлайн, ви платите тільки невелику орендну плату за використання потрібної конфігурації BAS. При цьому сама програма працює на сервері компанії, де обслуговується і супроводжується кваліфікованими фахівцями. Доступ до бази надається по персональному логіну та паролю через мережу Інтернет.

Переваги "Хмарної" версії BAS для бухгалтера

Надійне зберігання бази

Тричі на тиждень створюється резервна копія вашої бази даних в "хмарне" сховище. На нашому сервері бази даних постійно копіюються на випадок помилки користувача або збою. Резервні копії шифруються і зберігаються на іншому сервері, що дозволяє відновити дані в будь-який, навіть найбільш непередбачуваній ситуації.

Крім цього, бази BAS захищені від зломів, вірусів, виходу з ладу обладнання та несанкціонованого доступу. Ми робимо всі зусилля, щоб ваша база даних перебувала під захистом.

Мобільність

Всі співробітники компанії можуть працювати в програмі BAS по віддаленому доступу, перебуваючи вдома, у відпустці або у відрядженні. Крім того, друкувати документи з програми можна на принтері, розташованому в офісі. Таким чином, працювати в BAS можна з будь-якої точки світу, з будь-якого пристрою, 24/7 через Інтернет.

Конфіденційність фінансової інформації

Більше немає необхідності зберігати фінансову інформацію на робочому столі комп'ютера. При оренді BAS всі дані будуть зберігатися в захищеному дата-центрі. Вам більше не загрожує несправність техніки, вилучення або крадіжка комп'ютера, на якому була конфіденційна інформація. Ніхто крім вас і довірених вам осіб не отримають доступ до BAS Онлайн. Крім цього, ви можете розмежувати доступ до даних конкретних користувачам.

Територіальний розподіл

Якщо ваша компанія має кілька офісів або філій, то BAS Онлайн спеціально для вас. Вам більше не треба буде обмінюватися величезними файлами BAS. Доступ до програми буде доступний кожному співробітнику, хто має логін і пароль. База даних зберігатися централізовано, що дозволяє отримати до неї доступ з різних відділень.

Фінансова вигода

Можливість залучення працювати співробітникам на віддаленій основі. Це дозволяє економити на організації робочого місця в офісі і, в той же час, розширювати офіс за рахунок збільшення числа працівників. Робота в програмі BAS віддалено нічим не відрізняється від роботи в офісі. Головна перевага полягає в тому, що співробітник значно заощаджує час на дорогу в офіс.

Лінія консультацій

У вартість "BAS Онлайн" включені консультації користувачів. Послуга включає: консультації по конфігурацій, консультації з бухгалтерського обліку та розрахунку зарплати в BAS, а також інформаційна підтримка.

Зацікавилися сервісом BAS в «хмарі»?

Спробуйте його на практиці! Тестуйте BAS Онлайн протягом 14 днів.
Складіть власну думку про "Хмарну" версію BAS.

автор
  • методист Актив-Софт
*/

Ваша заявка прийнята!

Наш менеджер зв'яжеться з вами,
а поки ми пропонуємо дізнатися про важливі моменти роботи в BAS Бухгалтерія КОРП.