спілка автоматизаторів бізнесу оренда програм автоматизації

+38(093) 170-70-00 

sale@aktiv.ua

Завантаження банківської виписки в BAS Бухгалтерія

*придумайте пароль, который будете использовать для входа

Розробниками BAS Бухгалтерія передбачена можливість автоматичного завантаження банківських виписок в програму. Це спрощує роботу бухгалтера та зменшує кількість помилок, які виникають при створенні банківських виписок вручну.

В BAS Бухгалтерія цей процес реалізований за допомогою використання спеціальної обробки Обмін з банком, яка викликається з журналу Банківські виписки кнопкою Завантажити.

Для використання цієї можливості організаціям обов'язково необхідно використовувати системи Клієнт-банку. 

Виписка завантажується в BAS Бухгалтерію наступним чином:

  1. Вибираємо Організацію та банківський рахунок для завантаження документів, натискаємо кнопку Завантажити.

  1. Відкривається обробка Обмін з банком, де вказуємо основні налаштування обміну з Клієнт-банком – банківський рахунок, назву банківської програми, шлях до файлу вивантаження і завантаження. Визначаємось з кодуванням файлів (за замовчуванням програма проставляє Windows. А також статті ДДС для підстановки за замовчуванням.

Передбачена можливість автоматичного проведення, завантажених документів. Для цього встановлюються відповідні позначки у розділі Після завантаження автоматично проводити.

  1. Вказуємо у полі Файл завантаження ім'я та адресу файлу обміну. Перед цим той же файл повинен бути вказано в програмі типу Клієнт банку в якості файлу завантаження.

  1. Натискаємо кнопку Завантажити. Програма автоматично завантажує вхідні та вихідні платіжні документи. При цьому є можливість уточнювати реквізити платіжних документів.

При створенні нових документів автоматично вносяться всі реквізити завантажуваних платіжних документів: банківський рахунок, сума, контрагент.

Замовити демо-доступ програми BAS Бухгалтерія та визначитися з конфігурацією можна в декілька кліків.

Спробувати
автор
  • Діючий бухгалтер зі стажем більше 20 років та досвідом роботи на всіх дільницях обліку. Працювала на посадах головного бухгалтера та бухгалтера-експерта з консультування в програмі обліку.
*/

Ваша заявка прийнята!

Наш менеджер зв'яжеться з вами,
а поки ми пропонуємо дізнатися про важливі моменти роботи в BAS Бухгалтерія КОРП.